Wilt u meer informatie over de activiteiten van Arbec v.o.f.? Neem dan contact op per:

E-mail         info@arbec.nl

Telefoon      0499-578388

en maak vrijblijvend een afspraak.

Mail: info@arbec.nl?subject=vraag via website
Home Nieuws Wie zijn wij Wat we doen Ontwikkeling en productie Specialist revalidatietechniek Producten Contact Klanten

inventief met metaal

Arbec is opgericht door Aro Becht. In 1995 rondde hij zijn opleiding Werktuigbouwkunde af aan de HTS in Eindhoven. Na enkele jaren werkzaam te zijn als technisch manager bij een leverancier van metaalproducten in de zorg, projectmeubelen en meubelen voor de particuliere sector was het hoogste tijd om zijn droom – het runnen van een eigen onderneming – te realiseren. In augustus 2000 was Arbec een feit.

Een half jaar later, in april 2001, ging Aro een samenwerking aan met oud collega Jorco van de Water die de opleiding MTS Werktuigbouwkunde als achtergrond heeft en bij zijn vorige werkgever altijd de productiemiddelen en stempels heeft gemaakt. Het team is sinds 2011 compleet met de komst van Tom van der Hamsvoord die de opleiding MBO Mechatronica heeft afgerond. Tom werkt al sinds 2008 in de weekenden en avonden naast zijn studie bij Arbec

Het team wordt de komende jaren verder uitgebouwd met meerdere collega’s om alle uitdagingen aan te blijven kunnen.


Dit team heeft van hun hobby hun beroep gemaakt en heeft alle kennis en vaardigheden op het gebied van metaalbewerking in huis. Ze bieden telkens weer creatieve, innovatieve en praktische oplossingen voor complexe vraagstukken.


Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden of wilt u graag eens persoonlijk kennismaken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!


Telefoon  : +31 (0)499 – 578 388

E-mail      : info@arbec.nl


Inventief met metaal

Metaal op maat